fbpx

Rólunk

A  SEDO Research Kft. célja, hogy megbízható adatfelvételi háttértámogatást nyújtson azoknak a magyarországi piacon szereplő piackutató cégeknek és ügynökségeknek, melyeknek proaktív, szakmai alapokon nyugvó és stabil adatszolgáltatásra van szükségük. Megoldást nyújtunk ott, ahol a mindennapi emberi erőforrás menedzsment problémát jelent – legyen szó akár elemző vagy kérdezőbiztos hiányról.

Csapatunk

Doman Péter

Doman Péter

Research management

“Az adatfelvétel során közvetlen kapcsolatban vagyunk a fogyasztóval. Munkánk során arra törekszünk, hogy a kapott válaszok a lehető legpontosabban jussanak el partnereinkhez. Célunk olyan adatok biztosítása, melyek stabil alappal szolgálnak a kutatásban résztvevő összes kolléga számára.”

peter.doman@sedoresearch.hu
+36 20 378 39 28

Süle Barbara

Projekt menedzser

Amióta a SEDO Research csapat tagja vagyok folyamatosan érzem, hogy mind az ügyfelekkel kiszolgálásában, mind pedig az adatfelvétel minőségében nap mint nap fejlődünk. Izgalmas utazásban vagyunk, és jó látni a visszajelzéseket a partnerektől. Minden projekt új kihívás de állunk elébe! A célom, hogy a saját, és a cég maximalizmusát is mindig pozitív energiává alakítsam.

barbara.sule@sedoresearch.hu
+36 30 714 15 75

Országos lefedettség

Cégünk országos instruktorokból álló hálózattal rendelkezik, mely garancia arra, hogy a megbízott feladatot rövid időn belül reprezentatív mintavétellel biztosítsuk a megbízó számára.