Rólunk

A  SEDO Research Kft. célja, hogy megbízható adatfelvételi háttértámogatást nyújtson azoknak a magyarországi piacon szereplő piackutató cégeknek és ügynökségeknek, melyeknek proaktív, szakmai alapokon nyugvó és stabil adatszolgáltatásra van szükségük. Megoldást nyújtunk ott, ahol a mindennapi emberi erőforrás menedzsment problémát jelent – legyen szó akár elemző vagy kérdezőbiztos hiányról.

Csapatunk

Doman Péter

Doman Péter

Research management

A SEDO Research alapításakor egy olyan szolgáltatás létrehozása volt a cél, mely megoldást tud nyújtani a hazai és külföldi piackutatást érintő adatfelvételi kérdésekre. Cégünk alapelve ügyfeleink részére olyan adatfelvétel biztosítása, mely stabil alapot jelent egy kutatás sikerességéhez. A SEDO család azon dolgozik, hogy az általunk biztosított adatok megkérdőjelezhetetlenek legyenek. Folyamatos innovációkkal törekszünk az adatfelvétel megújítására és minél szélesebb körű lefedettségre.

peter.doman@sedoresearch.hu
+36 20 378 39 28

Süle Barbara

Projekt menedzser – jelenleg szülési szabadságon van a kislányával

Amióta a SEDO Research csapat tagja vagyok folyamatosan érzem, hogy mind az ügyfelek kiszolgálásában, mind pedig az adatfelvétel minőségében nap mint nap fejlődünk. Izgalmas utazásban vagyunk, és jó látni a visszajelzéseket a partnerektől. Minden projekt új kihívás de állunk elébe! A célom, hogy a saját, és a cég maximalizmusát is mindig pozitív energiává alakítsam.

barbara.sule@sedoresearch.hu

Szacskó Luca

Projekt menedzser

Mindig olyan munkahelyre vágytam, ahol lehetőségem nyílik arra, hogy a céggel együtt fejlődjek. Amikor 2018-ban elkezdtem a munkámat a SEDO Research csapat tagjaként, úgy éreztem, hogy „hazaértem”. Olyan emberek vesznek körül, akik egytől egyig egyéniségek, mégis napi szinten fejlődünk közösen annak érdekében, hogy minden területen minőségi adatfelvételt biztosítsunk partnereink részére. Mára elmondhatom, hogy a munkám egyben a hivatásom és minden projekt egy új lehetőség számomra, hogy bizonyítsak!

luca.szacsko@sedoresearch.hu
+36 30 184 3352

Varga Beáta

Projekt menedzser – Számít a szavad

A csapat tagjaként főként a Számít a Szavad platformon keresztül zajló kvalitatív kutatások lebonyolításáért vagyok felelős. A pszichológiai szakon szerzett ismereteim mellett a kommunikációs végzettségem is nagymértékben segít az ügyfelekkel való kapcsolattartásban és a felhasználókkal való hatékony együttműködésben.

Számomra kiemelten fontos az, hogy az emberek gondolkodásának, személyes nézeteinek megismerése által megértsük a döntések mögött rejlő okokat, ezáltal biztosítva a minőségi és pontos adatfelvételt ügyfeleink számára.

beata.varga@sedoresearch.hu
+36 30 160 2939

Országos lefedettség

Cégünk országos instruktorokból álló hálózattal rendelkezik, mely garancia arra, hogy a megbízott feladatot rövid időn belül reprezentatív mintavétellel biztosítsuk a megbízó számára.